For mig sa verkar alla halla pa och dilla exakt samma saker …. Thailändsk pojkvän på distans!! Eller tror någon att de plötsligt ändrar hela sitt sätt att vara för att de lyckats starta ett förhållande med en farangtjej? Men detta kan väl knappast komma som en överraskning för någon speciellt om man är man som bott en längre tid i Thailand?

Dessutom, jag tränar ofta på ett thai boxningsgym och det är ett stående skämt om vem av instruktörerna som skall scora en naiv farangtjej härnäst.. Samma sak med jetski uthyrare på Phuket eller för den delen den klassiska tennisinstruktören. Skulle inte alls förvåna mig om mannen vi diskuterar hör redan har någon annan flickvän eller rent av fru i någon avkrok. Var förstås tveksam innan om jag skulle våga fråga honom om det, för det är ju så svårt att veta vad man får fråga och inte?

Men det fick helt enkelt bära eller brista för jag ville veta utan att blanda in egna värderingar och jag fick som svar: And they have been with so many men and I don´t like. Jag såg verkligen på hela hans ansiktsuttryck att han menade allvar… naiv eller inte, så väljer jag att tro honom. Men om jag skulle fått ett annat svar så tror jag nog ändå att jag hade accepterat det, men hade nog undrat varför!?

Jag vill nog inte kalla dig naiv, snarare positiv. Om man ska gå omkring och ifrågasätta sin partners tidigare liv hela tiden, hur lycklig blir man då i sitt förhållande? Alla har ett förflutet och det kan man inte ändra på. Det viktiga måste ju vara nu. Och just nu verkar ni ju ha det underbart bra. Vad som händer i framtiden kan ju inte någon veta, inte heller om han talar sanning om sitt förflutna.

Men spelar det egentligen någon roll? Vissa saker är det bättre att låta vara och istället ta vara på det man har för tillfället. Så, jag önskar er lycka till och hoppas att ni kommer att få det bra tillsammans. Skulle det inte fungera längre fram så är väl inte det hela världen, du blir en erfarenhet rikare.

Och för det mesta så ångrar man väl oftare sånt man aldrig gjorde. Hur roligt är det att gå omkring och fundera på hur det kunde ha gått om man bara vågat…. Jag håller med dig i varje ord du skriver! För vem sitter på ett kvitto att ett förhållande håller livet ut, oavsett vilken bakgrund man har? Och ibland är vissa saker väl värt att INTE ta reda på, om man bara väljer att sätta kärleken först! Ångra hellre det du gjorde, än det du inte gjorde..

Visst finns det en hel del men det är ju bara de som är stamkunder och en del nya? Jag uppskattar så här: Troligtvis får en prostituerad en kund per dag i snitt.

Vidare återkommer kunderna varannan vecka,24 ggr per år. Det kan möjligtvis finnas fler ,säg 2 miljoner till som bara köpt en gång. Vad jag vill komma fram är att det fortfarande är långt ifrån alla som gör det…. Jag själv har aldrig gjort det pga. Känner bara 3 stycken i min bekantskapskrets som har gjort det. Dessutom är det inte bara Thailand som prostituerade finns. I Tyskland, Nederländerna för att nämna två närmare bestämt alla länder i Europa förutom Sverige: Troligtvis är majoriteten av kunderna från tyska befolkningen också, inte från månen.

Är alla de också skitstövlar då? Eller är det bara Thailändska män som är skitstövlar? Diskussionen handlade inte om huruvida man var en skitstövel om man besökt en prostituerad eller på annat sätt betalt för sex dyra middagar på första dejten, exklusiva presenter, mm.

Diskussionen handlade mest om Thailändarnas mer lättsamma syn på prostituerade. Alla thailändska män besöker givetvis inte prostituerade även om många har provat.

Påstår du att prostitution är lika vanligt i Tyskland som I Thailand? Det var för övrigt Malee som påstod att jag enbart träffat skitstövlar, då de flesta thailändare jag lärt känna de senaste 10 åren utan att blinka går på Ap op nåat etc etc.

Om du läst mina inlägg så har du förstått att dessa thailändare är mina vänner och i mina ögon sannerligen inte några skitstövlar, och att jag inte på något vis fördömer deras sätt att leva, det verkar fungera för dem, och de är rediga goda människor i mina ögon…Det är bara det att i min erfarenhet så är det ytterst få eller rent av INGEN av mina svenska vänner som någonsin köpt sex i Sverige.

Men snart sagt alla thailändare jag känner i Thailand har gjort det. DET var vad diskussionen började med, att en svensk kvinna som startar ett förhållande bör ha klart för sig att det är så här, att det är en del av den lokala kulturen, och att de flesta thailändska män någon gång köpt sex.

För många svenska kvinnor är tanken att ens nya kille köpt sex ett väldigt stort problem, även om det hände innan man träffade mannen ifråga. En av mina närmaste vänner har sagt att så fort hans son blir lite äldre så ska pappa ta honom till Cleopatra så att han kan få en bra introduktion.

Inte direkt standard i Sverige.. Eller ens i Tyskland antar jag. Vad Tyskland har med den här diskussionen att göra har jag för övrigt svårt att förstå? Din matematik vacklar dessutom betänkligt, du inkluderar ju alla av manligt kön. Nej, det har jag inte påstått… Jag ville påpeka att prostitution existerar också i andra länder, inte bara Thailand.

Det är bara det att i min erfarenhet så är det ytterst få eller rent av INGEN av mina svenska vänner som någonsin köpt sex i Sverige. Jag tror knappt på det. Visst finns det en hel del men det är långt ifrån alla.

I min kompiskrets som alla är runt 20 årsålder känner jag knappt någon som gör eller har gjort det. Jag undrar vilken stad du bor i just nu? Det måste då ha ngnting att göra med vilken bekantskapsgeration man umgås med. Det är bara inse att som man i Sverige så har man inte så mycket att säga till om, för varje mandat period blir lagarna mer och mer anpassad för att kvinnorna skall få det mer o mer jämställt.

Tanken att vilja vara med någon annan än sin partner över än längre period är i mina ögon mer otrohet än att tömma då och då: Gör detta beteende mig till en dålig människa eller lider jag av någon form av kroniskt sjukdom otrohet? Det är nog inte lika vanligt bland män i 20 års ålder, absolut. Det är något vi diskuterat tidigare i tråden. Jag bor i Bangkok, de flesta jag umgås med har det ganska gott ställt, en del är rent av riktigt rika. Åldersgrupp upp till Det är inte troligt att 20 åringar springer på Duschmassage, då det är ganska dyrt och för att man kanske anser att man kan skaffa sig sex utan att betala när man är ung och välskapt?

Men när de närmar sig 30 års ålder, har ett bra jobb och tjänar hyfsat bra, kanske har ett eller flera barn, då blir det mycket ap op nåat, mia noier och frilansande studenter på programmet. Bor du i Thailand och försöker på något vis påstå att det inte är så vanligt trots allt? Du kommer i så fall att få lärdom om detta, bara du stannar lite längre. Prostitution är ett ett brott även i Thailand, Chuwit massagekungen berättade ju att han var tvungen att betala 12 miljoner baht i månaden i mutor till Din Daeng polisen per MÅNAD.

Att sälja sex är alltså förbjudet. Visste du inte det? Dessutom tror jag att massagebordellsaffären är inte olagligt i sig. Anledningen till att han måste muta poliser är troligen för att slippa ha problem med dem. Poliserna kan ställa till en hel del problem i en del affärsbrancher, inte bara i den här branchen.

Men om han får baht per en kund behöver han då 30 kunder per månad egentligen har han flera kunder förstås. Jämfört med vad jag har påstått att det är ungefär 5 sexköpare då är det ingen förvåning för mig. Känner faktiskt inte så många män som gör det. De som gör det riskerar att bli av med sin lilla bror, eller bli knivhuggen. Säger du att nästan alla thailändare som har familj gör det? Jag tror jag har bott i Thailand tillräckligt länge för att kunna veta vad jag pratar om… Dessutom har jag inte påstått att prostitution inte är vanligt i Thailand.

Jag säger ju att det finns en hel del som gör det. Men det är långt ifrån alla. Jag kan bara säga att jag har inte ens tänkt tanken på att fråga thaiexmaken om han gått till prostituerade innan vi träffades.

Jag tar förgivet att han gjort det och det upprör mig inte det minsta. Jag har inte heller frågat i mina svenska förhållande, där har jag helt enkelt tagit för givet att de inte har varit hos en prostituerad. Däremot efter tio års, enligt mig, otrohetsfritt äktenskap så träffade han en ny thai när han var nere ensam i Thailand efter ett halvår.

För mig var det sorgligt men inget konstigt att det hände, det kunde lika gärna varit jag. Thailändska mäns prostitutionsvanor aldrig varit med i mitt funderande över vårt förhållande över huvud taget. Det som för mig var jobbigt var alla missförstånd pga språk och olika synsätt på allt möjligt. Men allt det positiva vägde helt klart över och jag ångrar inte en sekund.

Enligt mig så var det typ 2 av 10 män som var urtypen för en thailändsk skitstövel till man super, slåss, spelar, kvinnor…. Alltså inte otrogna tror jag ju, förståss , utan vardagligt lyckliga med sina liv.

Det kan ju, om vi alla är helt ärliga, inte bara vara jag och Malee som har noterat att det finns vanlig, bra thaimän? Summa sumarum mitt råd till dig Magdalena ang otrogna thaimän: Men att thaimän är mer otrogna än andra tror jag inte på.

Som Malee skriver, mycket snack o liten verkstad. Däremot får man ju tänka igenom hur man ställer sig till tanken på att han varit hos prostituerade, om det nu känns jobbigt. Skitstövlar finns det överallt och bra män finns det överallt. Välj rätt eller gå: Go for it, girl! Kanske thaimän i thailand är lika otrogna som svenska män i thailand vad vet jag, men tror inte en sekund på att svenska män i sverige är lika otrogna som thailändska män i thailand. Vi svenskar är blåögda och ser det vi vill se skulle jag sammanfatta det hela.

Jätte bra så länge det varar och ibland varar det i all evighet. Jobbigt när det händer en själv bara. Går man bara in med öppna ögon tror jag man ökar förutsättningarna för att det skall lyckas.

Fakta kan man inte, och skall man inte, bortse från! Kan tänka mig det. I Thailand är det mer komplicerat att skilja sig. Därför väljer de kanske att bli otrogna istället… En sak att lägga till, rika thaimän verkar vara mer otrogna än medelklassen men inte alla!

Om det är vad Fender berättat som fått dig att tro det kan jag säga att det bara var den referensen han använda, övre medelklassen. Skillnaden mellan dem och de fattigare är mer att de med pengar kan hålla sig med älskarinnor medan de fattigare nöjer sig med sunkiga lasbilshak.

Det är de fattiga och deras sexvanor som är det stora problemet skulle jag vilja säga. Blev rekommenderad osökt kan tilläggas av en motorcykeltaxichaufför i Phuket town vart han och hans polare brukar gå när vi åkte därförbi. Soi 11 Phuket town. Ingen prostituerad kostar där mer är baht och där är full aktivitet, varje kväll. Knappast något man hittar i en medelstor stad i Sverige. Okej, efter att följt denna tråd så har jag blivit medveten om att det inte är något ovanligt att thaimän betalar för sex och att både rika som fattiga går till prostituerade.

Vad är det som är så lockade att köpa sex, egentligen? Om sin kille skulle vara otrogen med en älskarinna som de verkligen älskar, så är det väl sin sak. Men att männen är otrogna för att de inte kan kontrollera sin sexdrift och då också betalar för det är för mig helt oacceptabelt och förstår inte syftet med det!!? Har thailändare då mindre respekt för kvinnor än svenskar? Vad har thaimän för syn på otrohet, är det ingen big deal att vara med en annan kvinna eller har de ingen moral när det gäller trohet med sin partner??

Blir det inte en jä-la dubbelmoral att vara otrogen med samtidigt troende? Nyfikenhet, öva sig, tillfredställa sin sexlust, få bättre sex, skryta för killgänget eller helt enkelt ger en kick att vara otrogen?? I Thailand är man inte singel, det är verkligen ovanligt skulle jag säga.

Man har alltid en pojk eller flickvän även om kanske inte alla idkar sex. Thailändarna trodde jag var bög för att jag inte hade flickvän, det var verkligen konstigt tyckte dem.

Summa sumarum är att de flesta som är otrogna har en partner, ja utom våra förstås: Med sunkiga bordeller menade jag just sjukdomsspridning och kriminalitet trafficing, droger mm. En del thaimän verkar inte ta det på allvar tyvärr, men med sin egen risk när de blir genomskådade förstås. Att påstå att alla de inte alls har ngn moral låter inte rätt för mig iaf. Om du menar Bhuddism så kan jag påstå att enligt den bhuddistiska läran så är det synd att vara otrogen gå direkt till helvete efter döden , så länge tjejen inte går med på det.

Men frågan om man verkligen följer läran är en helt annan sak…. Sen vill jag påpeka att otrohet kan förekomma på olika sätt, mia noi och … ja, you name it. Men glöm inte att tråden bara handlar om Thailändska Män Om Prostituerade, handlar inte direkt om otrohet. De som är otrogna gör det på många olika sätt. Det behövs inte vara prostitution som gäller. Men fostrar papporna redan i tidig ålder sina barn att det är helt naturligt att gå till prostituerade eller är det något som de själva är nyfikna på i tonåren och därför väljer att prova och sedan något man väljer att fortsätter med??

Min pappa har aldrig rekommenderat mig att gå till prostituerade. Min mamma brukar säga att jag får göra vad jag vill, så länge jag inte får könssjukdomar så får jag bo kvar hemma. Men tanken att gå till prostituerade är aldrig lockande för mig. Min bror hånskrattar direkt när han hör ngt sånt. Som tidigare nämnt, känner jag knappt ngn i min ålder som går till prostituerade har frågat mina polare också, de säger samma sak.

Men jag har inget svar på hur det kommer att bli när de blir äldre och börjar tjäna pengar. Det beror på i vilket sammanhang du menar.

Jag kan inte svara ja eller nej direkt. Men kan tänka mig att thaikillar har ett ganska dåligt intryck när de ser en kvinna röker eller super… Jag själv blev också jätteförvånad när jag åkte pendeltåg o såg ett svenskt par. Killen satt och pratade med sin tjej som stod… Varför ger han inte platsen till sin flickvän????

Det finns inte heller i buddismen, utan man reinkaneras till en lägre stående varelse, orm kanske, i nästa liv om man varit stygg gosse i det förra. Summa sumarum är att de flesta som är otrogna har en partner, ja utom våra förstås. Ok, det visste jag faktiskt inte att man inte kunde leva singelliv i Thailand: Är det påtryckningar från familjen att man måste finna en partner snabbt och sedan gifta sig med?

Det är nog för att vi i Sverige har råd att vara singlar. När man blir år flyttar barnen hemifrån, för man har ju råd med en egenlägenhet, möbler osv. Dessutom har folk råd att skilja sig och göra slut med sin partner, bara att fixa ett eget boende. I Thailand är det tyvärr inte så. Barnen bor hemma hos föräldrarna mycket längre, sedan om dom flyttar ihop eller gifter sig är det mycket som ska till att få dom göra slut.

Dom har ju inte råd med två boende! Därför är det mycket mindre singlar i Thailand. Därför tittar Thailändarna misstänksamt en när man säger att man är singel. Dom hade ju stannat i deras förhållande till dom hade hittat en ny!

Det kan nog också förklara en del varför många Thailändska män går till prostituerade. Dom sitter fast i ett förhållande. En annan anledningen till att gå till en prostituerad i Thailand inte har samma stigma som i Sverige är att ALLA Thailändska män vet att kvinnor kostar pengar.

Detta är ett faktum. Spelar ingen roll om det är din fru, din flickvän, gick eller prostituerad. Eller om du är low-so eller hi-so. Pengar ska in och pengar ska ut. Blir på ett sätt inte så stor skillnad med att ha en fru hemma och barn hemma som äter upp en stor del av din lön mot att gå till en prostituerad och ge dom en engångssumma.

Det positiva är att ju bättre ställt kvinnorna i Thailand får det desto jämlikare blir samhället. Både för männen och kvinnorna. Och det ser vi redan hur det håller på att förändras tex bland dom unga i Bangkok. Dom har ju råd och dom har möjligheter. En stor skillnad mot Sverige är att många vanliga Thai kvinnor är rätt så dåliga i sängkammaren. Det kan man inte tro med tanke på att Thai kvinnornas rykte utomlands. Mycket mer erfaren än en vanlig Thai tjej som inte har jobbat inom sexindustrin.

En ytterligare anledning varför många Thai män går till prostituerade. Så Magdalena, mitt tips är att inte tjata om pengar till din pojkvän. Chansen är nog rätt så liten för du är en svensk tjej med skin på näsan och vet hur du ska ta hand om dig själv. Dessutom om du ser till att både du och din pojkvän är nöjda och glada i sängkammaren så finns det ingen anledning för honom att gå till prostituerade.

Gör han det ändå så är han en skitstövel och då är det bara och göra slut och hitta någon annan som kan uppskatta vad dom har. Lite off topic kanske men, På tal om helevetet: Helvetesstadiet är en av 6 stadier man kan hamna i beroende på hur man lever sitt liv.

De 3 lägre stadierna är: Helvetet, Demonstadiet eller det hungriga spökestadiet och djurstadiet. De 3 övre är: Människostadiet, Formlösa gudastadiet och det fysiska gudastadiet.

Nirvana, det slutliga stadiet, står över de 6 jag räknade upp här. Mellan dessa 6 stadier kan man färdas i tals reinkarnationer innan man eventuellt når Nirvana, allt beroende på hur man lever. Jäklar — nu dödade du mina visioner om att nå Nirvana redan i det här livet… Får dränka mina sorger i helvetesfloden. Mellan dessa 6 stadier kan man färdas i tals reinkarnationer innan man eventuellt når Nirvana. Ingen fara Nille, vägen är inte så lång som du kan tro. Du kan börja med att göra dig av med alla saker utom sju som du må behålla.

Egentligen ett obegränsat antal reinkarnationer. Allt beror på hur du lever ditt liv. I teorin allt från ett fåtal reinkarnationer till miljarders miljarder…. Är inte Tiger Woods lite Thai? Måste vara något i blodet med att ha fler kvinnor vid sidan om.. Jag tror att vissa ser det som konstigt om man som farang är singel i Thailand då man som farang förväntas att ha pengar. Att då, som en vuxen man i Thailand, vara singel kan ju vara konstigt då det är extra lätt att ha flickvän om man har det gott ställt.

Jag är singel och jag har det bra ställt och ser nog väldigt exotiskt ut i många thai-kvinnors ögon men som sagt jag föredrar att vara singel av praktiska skäl och mina tidigare erfarenheter. Jag avgudar dessa kvinnors skönhet och lena hud och varsamma händer, leende och omtänksamhet. Den slår nocken av vilken svensk tjej som helst men i övrigt så finns det inget annat oavsett vilken utbildning eller jobb hon har. Allt är väldigt rart och gulligt och plutti-nuttigt och på ytan är ju allt perfekt.

Så lång är ju allt bra, men sedan då? Med att vara singel kan jag sväva ut och möta nya bekanskaper, andra singeltjejer. Jag vet inte om det bara är jag som får känslan av att det här med prostitution är en onödig inrättning som kostar pengar och kan ge svidande biverkningar vi vattenkastning… i bästa fall: Det har dock hänt ett par gånger att jag har varit tvungen och sträcka mig efter plånboken och oftast så var det i början av min tid här innan jag förstod att den där tjejen som så lättvindigt följde med hem var en frilans-hora.

En vacker Ulv i fåra kläder på något ställe som annars inte utstrålade bordell-verksamhet. Inbyggd media manager med per användare kvoten användare kan ladda upp media för att skriva inlägg i sin blogg. Problemet i sina immateriella kontakt kan visa upp på grund av deras ego frågor och detta är nästan oundvikligt med två starka individer. För den mest uppdaterade info om detaljer se till att kolla in eharmony hemsida här. Han släppte sitt debutalbum, visa och bevisa, i , och undertecknad till warner bros.

Den augusti 27, , usa, meddelade idag att man skulle genomgå en omorganisation av sitt pressrum vad kostar prostituerade i thailand att tillkännage uppsägningar av personal. Prata om dina känslor kommer inte bara hjälpa någon att lära känna dig, kvinnor söker äldre män men det kommer också att vara mer intressant för båda parter. Om från roxas city, kalibo och caticlan, du kan rida ceres buss med etikett iloilo. För mer information om hur detta fungerar, klicka pastor dating är en del av online-anslutningar dating nätverk.

Glöm bara inte att detta format inte är så som så som i en officiell skrivelse. Med den ökande trenden av kärlek blandas med teknik, det finns en mängd olika online dating webbplatser med mobil-appar som hjälper ansluta fler människor.

..

: Manliga exotic massage homo vad kostar prostituerade i thailand

Manliga exotic massage homo vad kostar prostituerade i thailand De som är otrogna gör det på många olika sätt. Såg att min tråd blev låst: Jag uppskattar så här: Varför ska de ta hand om min håriga rumpa? Jag tror Malee har en poäng men jag ställer mig frågande till hur vanligt det är. Bara att acceptera detta och ta seden dit man kommer.
Manliga exotic massage homo vad kostar prostituerade i thailand Homosexuell independent escorts escort män norrköping
WANDA ESCORT ASIATISK ESCORT HOMO GÖTEBORG I Thailand är det mer komplicerat att skilja sig. Oj då, nu kom inläggen lite huller om buller hoppas att det går bra ändå. Dom har ju råd och dom har möjligheter. Jag tror definitivt smyghomosexuella utövar denna gren. Vad är skillnaden mellan att svenska män är otrogna och Thaimännen köper sex otrogna?
Gränshandel burg homosexuell ladyboy eskort Letícia tycker att det är dyrt men bra:. Men om han får baht per en kund behöver han då 30 kunder per månad egentligen har han flera kunder förstås. Hur roligt är det att gå omkring och fundera på hur det kunde ha gått om man bara vågat…. Knappast något man hittar i en medelstor stad i Sverige. Det behövs inte vara prostitution som gäller. Allt beror på hur du lever ditt liv. I Thailand är man inte singel, det är verkligen ovanligt skulle jag säga.
ESCORTTJEJ SKÖVDE KNULLKONTAKT HOMO KARLSTAD Tranny copenhagen gay svenska escorter

Manlig orgasm horor i gbg homo

Till hennes salong på Södermalm i Stockholm kommer personer av alla åldrar och kön. Men det är klart att det kan kännas lite äckligt ibland, om man ska vaxa någons könsorgan eller när en kund har dålig hygien. Pedikyr däremot klarar jag inte av, jag har aldrig gillat fötter. Parima kommer från en välbärgad familj i Teheran och ville egentligen bli läkare , men när hon kom till Sverige och ville läsa läkarlinjen så var hon tvungen att läsa in hela sin gymnasiekompetens igen.

När hon var klar med det var hon redan för gammal eftersom åldersgränsen var 35 för att få söka till läkare. Så hon utbildade sig till hudterapeut. Jag frågar henne hur hon tänker kring kvinnor, klass och etnicitet i relation till sitt yrke:.

Titta bara på vilka som städar tunnelbanan och som tar hand om äldre människors fysiska behov, det är personer med mörkare hud och mörkt hår. Ett kvarter från Parima Khazais salong ligger Kungs Thaimassage, ett av Stockholms många massageställen där en timmes kroppslig njutning kostar kronor.

Det är fredag eftermiddag när jag kommer in, i en fåtölj sitter en kvinna som just fått fotmassage, hon ler och har slutit ögonen. Sathinee Raseengam har drivit salongen i elva år, hon kom till Sverige från Thailand med sin svenske man. I Thailand arbetade hon som sjuksköterska, men eftersom hon hade svårt att lära sig svenska och inte fick jobb inom sitt yrke började hon massera.

Många av oss som jobbar här städar på förmiddagarna och jobbar med massage på  eftermiddagarna. Vi blir väldigt trötta fysiskt och får ont i muskler och leder. Sathinee Raseengam När Sathinees kollega knådar en av kunderna som ligger utsträckt på en bänk tänker jag att kronor är ingenting för den fysiska ansträngning det kräveratt ge någon massage en timme.

Jag frågar Sathinee varför det som kallas »svensk klassisk massage« kostar runt kronor per timme och thailändsk massage  kronor. Jag tror att de flesta svenska massörer är anställda, de får månadslön, men vi skulle aldrig ha råd att anställa alla som jobbar här. Vi arbetar på tim-basis, alla har f-skatt och fakturerar runt 20 kr i månaden. Filosofen BP ifrågasätter i sin bok också den marxistiska devisen som hävdar att kvinnor ägnar sig åt reproduktion och män åt produktion.

Hon menar att kvinnor i lika stor grad ägnar sig åt att producera som männen, men det de producerar främst är kroppslig njutning, den viktigaste råvaran i omsorgens politiska handelssystem.

Karin Berg är 28 år och går regelbundet på thaimassage  och kan beskrivas som en typisk konsument av massage, kvinna mellan 30 och 60 år från medelklassen som prioriterar sin hälsa. Hon är före detta dansare men nu personlig tränare, och tycker att thailändsk massage borde värderas högre:. Tyvärr har thaimassage fått låg status, delvis tror jag att det handlar om de fördomar som finns om thailändska kvinnor.

Ibland får jag en känsla av att vissa kvinnor kommer hit för att få fysisk kontakt och för att få prata. Det kanske är deras enda sätt att få det, säger Sathinee. Det Sathinee berättar får mig att tänka på de skäl en del män brukar ange till varför de går till prostituerade: Kan det vara så att vissa kvinnor går på massage av samma anledning som vissa män går till prostituerade?

Karin Berg BP menar att de »kroppsnära tjänster« som sker kvinnor emellan utgör en parallell homoerotisk ekonomi som omöjliggör att heterosexualiteten som politisk regim kan falla: En sak är klar, och nu lämnar vi den lesbiska kulturen åt sidan: Kvinnor i vårt samhälle arbetar med kroppens omsorg.

De tar hand om mäns kroppar, men de tar också hand om andra heterosexuella kvinnors kroppar« skriver BP. Massage är ett sätt att öppna upp det sinnliga, sensuella och sexuella systemet i kroppen, säger Karin Berg. Är det moraliskt riktigt att betala för fysisk njutning? Är det mer okej om njutningen inte är sexuell?

Möjligtvis är det inte ett större etiskt problem att köpa fysisk njutning som massage än att köpa mental eller psykologisk njutning som exempelvis en konsert eller en bok, men är det inte oerhört problematiskt att transaktionerna i omsorgens ekonomi alltid följer ett kolonialt mönster där de ojämlika rollerna fortsätter reproduceras? Teckna en årsprenumeration och få en fin bokpremie! Vi skriver om kärlek och sexualitet, politik och kultur.

Foto Clara Lee lundberg. Av Clara Lee-Lundberg Essä Letícia säger att hon inte går regelbundet på massage, men de gånger hon gjort det har hon alltid valt kvinnliga massörer: Lägg till ny kommentar Ditt namn. Mer information om textformat.

Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar. Rader och stycken bryts automatiskt. By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy. Det är accepterat för männen för dom har pengar. Ej för kvinnorna, men dom gökar på bra dom också.

Dock är dom betydligt bättre på att dölja det. Men som tur är är vi människor inte likadana. Min svärfar thai är polis, han varken röker eller dricker sprit,öl eller whiskey. Det han gör på sin fritid är att åka omkring och födda upp och tävla med fåglar. Inte kanske direkt den bilden folk har av polismännen i Thailand. Tror faktiskt inte han har kvinnor på sidan av frun. Kanske för han för gammal? Fast största orsaken är nog att han inte har råd.

Nu delades tråden, men om originalen tjejen som frågade om råd läser det här så kör så det ryker! Börjar det bli jobbigt så är det bara och göra slut med killen med en erfarenhet rikare. Tyckte Malee skrev något bra med att det är bara en flygbiljett hem till Sverige om det blir för jobbigt.

Jag tror de oftare är i badkaret än inte. Går de på stamhak kan jag lova att tjejen till slut släpper bomben till hans kompisar, eller till egna kompisar, och det tror jag inte han vill utsätta sig för. Jag tror som dig att de inte har sex varje gång de träffar sin mianoi men tror att de någon gång haft sex med henne, och i genomsnitt har det säkert hänt en hel del.

Säkert första natten tillsammans, och oftare första tiden. Och i detta fall är det vad det handlar om, att de haft sex. Det är minst lika vanligt åt andra hållet. Den stora skillnaden skulle jag tro är att ställena blir lite skabbigare. Jag tror det stora problemet man har i Thailand är just dessa bordeller, de billiga.

Min definition av prostituerade är vidare: Med min definition skulle nog massor av människor bli klassade som antingen prostituerad eller torsk det är jag medveten om. Vad är skillnaden mellan att svenska män är otrogna och Thaimännen köper sex otrogna?

Är orsakerna skiljsmässa kontra billiga bordeller? Abstrakta frågor som dessa, gör man bäst genom att låta dom vara? Om man träffar någon i sverige så har de flesta ju en sexuell bakgrund, dvs är sällan oskuld.

Vi får nog också lägga in vårt synsätt om att det är olagligt här och att man håller hårt på sexköpslagen. Samhället har inte accepterat sexköp med andra ord. Jag tror inte att det finns så många thaikillar på forumet faktisk…tyvärr. Du får be dina poolare registrera sig och kanske skapa en tråd och efterlysa om det finns fler thaikillar här!

Som alltid är det väl så att om alla inblandade är överens och ingen utomstående kommer till skada så är det inget problem. Så de tre största potentiella problemen med prostitution, som jag ser, är att:. Valdigt intressanta inlagg i denna trad, men maste bara fa fraga … vad ar det som diskuteras om eg? Och finns det nagon egentlig svar pa denna fraga, eller bara olika synsatt? For mig sa verkar alla halla pa och dilla exakt samma saker ….

Thailändsk pojkvän på distans!! Eller tror någon att de plötsligt ändrar hela sitt sätt att vara för att de lyckats starta ett förhållande med en farangtjej? Men detta kan väl knappast komma som en överraskning för någon speciellt om man är man som bott en längre tid i Thailand?

Dessutom, jag tränar ofta på ett thai boxningsgym och det är ett stående skämt om vem av instruktörerna som skall scora en naiv farangtjej härnäst.. Samma sak med jetski uthyrare på Phuket eller för den delen den klassiska tennisinstruktören. Skulle inte alls förvåna mig om mannen vi diskuterar hör redan har någon annan flickvän eller rent av fru i någon avkrok.

Var förstås tveksam innan om jag skulle våga fråga honom om det, för det är ju så svårt att veta vad man får fråga och inte? Men det fick helt enkelt bära eller brista för jag ville veta utan att blanda in egna värderingar och jag fick som svar: And they have been with so many men and I don´t like. Jag såg verkligen på hela hans ansiktsuttryck att han menade allvar… naiv eller inte, så väljer jag att tro honom.

Men om jag skulle fått ett annat svar så tror jag nog ändå att jag hade accepterat det, men hade nog undrat varför!?

Jag vill nog inte kalla dig naiv, snarare positiv. Om man ska gå omkring och ifrågasätta sin partners tidigare liv hela tiden, hur lycklig blir man då i sitt förhållande? Alla har ett förflutet och det kan man inte ändra på. Det viktiga måste ju vara nu. Och just nu verkar ni ju ha det underbart bra. Vad som händer i framtiden kan ju inte någon veta, inte heller om han talar sanning om sitt förflutna. Men spelar det egentligen någon roll? Vissa saker är det bättre att låta vara och istället ta vara på det man har för tillfället.

Så, jag önskar er lycka till och hoppas att ni kommer att få det bra tillsammans. Skulle det inte fungera längre fram så är väl inte det hela världen, du blir en erfarenhet rikare.

Och för det mesta så ångrar man väl oftare sånt man aldrig gjorde. Hur roligt är det att gå omkring och fundera på hur det kunde ha gått om man bara vågat…. Jag håller med dig i varje ord du skriver! För vem sitter på ett kvitto att ett förhållande håller livet ut, oavsett vilken bakgrund man har?

Och ibland är vissa saker väl värt att INTE ta reda på, om man bara väljer att sätta kärleken först! Ångra hellre det du gjorde, än det du inte gjorde.. Visst finns det en hel del men det är ju bara de som är stamkunder och en del nya?

Jag uppskattar så här: Troligtvis får en prostituerad en kund per dag i snitt. Vidare återkommer kunderna varannan vecka,24 ggr per år. Det kan möjligtvis finnas fler ,säg 2 miljoner till som bara köpt en gång. Vad jag vill komma fram är att det fortfarande är långt ifrån alla som gör det…. Jag själv har aldrig gjort det pga. Känner bara 3 stycken i min bekantskapskrets som har gjort det. Dessutom är det inte bara Thailand som prostituerade finns.

I Tyskland, Nederländerna för att nämna två närmare bestämt alla länder i Europa förutom Sverige: Troligtvis är majoriteten av kunderna från tyska befolkningen också, inte från månen. Är alla de också skitstövlar då? Eller är det bara Thailändska män som är skitstövlar? Diskussionen handlade inte om huruvida man var en skitstövel om man besökt en prostituerad eller på annat sätt betalt för sex dyra middagar på första dejten, exklusiva presenter, mm.

Diskussionen handlade mest om Thailändarnas mer lättsamma syn på prostituerade. Alla thailändska män besöker givetvis inte prostituerade även om många har provat. Påstår du att prostitution är lika vanligt i Tyskland som I Thailand? Det var för övrigt Malee som påstod att jag enbart träffat skitstövlar, då de flesta thailändare jag lärt känna de senaste 10 åren utan att blinka går på Ap op nåat etc etc.

Om du läst mina inlägg så har du förstått att dessa thailändare är mina vänner och i mina ögon sannerligen inte några skitstövlar, och att jag inte på något vis fördömer deras sätt att leva, det verkar fungera för dem, och de är rediga goda människor i mina ögon…Det är bara det att i min erfarenhet så är det ytterst få eller rent av INGEN av mina svenska vänner som någonsin köpt sex i Sverige.

Men snart sagt alla thailändare jag känner i Thailand har gjort det. DET var vad diskussionen började med, att en svensk kvinna som startar ett förhållande bör ha klart för sig att det är så här, att det är en del av den lokala kulturen, och att de flesta thailändska män någon gång köpt sex.

För många svenska kvinnor är tanken att ens nya kille köpt sex ett väldigt stort problem, även om det hände innan man träffade mannen ifråga. En av mina närmaste vänner har sagt att så fort hans son blir lite äldre så ska pappa ta honom till Cleopatra så att han kan få en bra introduktion.

Inte direkt standard i Sverige.. Eller ens i Tyskland antar jag. Vad Tyskland har med den här diskussionen att göra har jag för övrigt svårt att förstå? Din matematik vacklar dessutom betänkligt, du inkluderar ju alla av manligt kön. Nej, det har jag inte påstått… Jag ville påpeka att prostitution existerar också i andra länder, inte bara Thailand.

Det är bara det att i min erfarenhet så är det ytterst få eller rent av INGEN av mina svenska vänner som någonsin köpt sex i Sverige. Jag tror knappt på det. Visst finns det en hel del men det är långt ifrån alla. I min kompiskrets som alla är runt 20 årsålder känner jag knappt någon som gör eller har gjort det. Jag undrar vilken stad du bor i just nu?

Det måste då ha ngnting att göra med vilken bekantskapsgeration man umgås med. Det är bara inse att som man i Sverige så har man inte så mycket att säga till om, för varje mandat period blir lagarna mer och mer anpassad för att kvinnorna skall få det mer o mer jämställt.

Tanken att vilja vara med någon annan än sin partner över än längre period är i mina ögon mer otrohet än att tömma då och då: Gör detta beteende mig till en dålig människa eller lider jag av någon form av kroniskt sjukdom otrohet? Det är nog inte lika vanligt bland män i 20 års ålder, absolut. Det är något vi diskuterat tidigare i tråden. Jag bor i Bangkok, de flesta jag umgås med har det ganska gott ställt, en del är rent av riktigt rika.

Åldersgrupp upp till Det är inte troligt att 20 åringar springer på Duschmassage, då det är ganska dyrt och för att man kanske anser att man kan skaffa sig sex utan att betala när man är ung och välskapt? Men när de närmar sig 30 års ålder, har ett bra jobb och tjänar hyfsat bra, kanske har ett eller flera barn, då blir det mycket ap op nåat, mia noier och frilansande studenter på programmet.

Bor du i Thailand och försöker på något vis påstå att det inte är så vanligt trots allt? Du kommer i så fall att få lärdom om detta, bara du stannar lite längre. Prostitution är ett ett brott även i Thailand, Chuwit massagekungen berättade ju att han var tvungen att betala 12 miljoner baht i månaden i mutor till Din Daeng polisen per MÅNAD. Att sälja sex är alltså förbjudet. Visste du inte det? Dessutom tror jag att massagebordellsaffären är inte olagligt i sig.

Anledningen till att han måste muta poliser är troligen för att slippa ha problem med dem. Poliserna kan ställa till en hel del problem i en del affärsbrancher, inte bara i den här branchen.

Men om han får baht per en kund behöver han då 30 kunder per månad egentligen har han flera kunder förstås. Jämfört med vad jag har påstått att det är ungefär 5 sexköpare då är det ingen förvåning för mig.

Känner faktiskt inte så många män som gör det. De som gör det riskerar att bli av med sin lilla bror, eller bli knivhuggen. Säger du att nästan alla thailändare som har familj gör det? Jag tror jag har bott i Thailand tillräckligt länge för att kunna veta vad jag pratar om… Dessutom har jag inte påstått att prostitution inte är vanligt i Thailand.

Jag säger ju att det finns en hel del som gör det. Men det är långt ifrån alla. Jag kan bara säga att jag har inte ens tänkt tanken på att fråga thaiexmaken om han gått till prostituerade innan vi träffades. Jag tar förgivet att han gjort det och det upprör mig inte det minsta. Jag har inte heller frågat i mina svenska förhållande, där har jag helt enkelt tagit för givet att de inte har varit hos en prostituerad. Däremot efter tio års, enligt mig, otrohetsfritt äktenskap så träffade han en ny thai när han var nere ensam i Thailand efter ett halvår.

För mig var det sorgligt men inget konstigt att det hände, det kunde lika gärna varit jag. Thailändska mäns prostitutionsvanor aldrig varit med i mitt funderande över vårt förhållande över huvud taget. Det som för mig var jobbigt var alla missförstånd pga språk och olika synsätt på allt möjligt. Men allt det positiva vägde helt klart över och jag ångrar inte en sekund. Enligt mig så var det typ 2 av 10 män som var urtypen för en thailändsk skitstövel till man super, slåss, spelar, kvinnor….

Alltså inte otrogna tror jag ju, förståss , utan vardagligt lyckliga med sina liv. Det kan ju, om vi alla är helt ärliga, inte bara vara jag och Malee som har noterat att det finns vanlig, bra thaimän? Summa sumarum mitt råd till dig Magdalena ang otrogna thaimän: Men att thaimän är mer otrogna än andra tror jag inte på. Som Malee skriver, mycket snack o liten verkstad.

Däremot får man ju tänka igenom hur man ställer sig till tanken på att han varit hos prostituerade, om det nu känns jobbigt. Skitstövlar finns det överallt och bra män finns det överallt.

Välj rätt eller gå: Go for it, girl! Kanske thaimän i thailand är lika otrogna som svenska män i thailand vad vet jag, men tror inte en sekund på att svenska män i sverige är lika otrogna som thailändska män i thailand. Vi svenskar är blåögda och ser det vi vill se skulle jag sammanfatta det hela. Jätte bra så länge det varar och ibland varar det i all evighet.

Jobbigt när det händer en själv bara. Går man bara in med öppna ögon tror jag man ökar förutsättningarna för att det skall lyckas. Fakta kan man inte, och skall man inte, bortse från! Kan tänka mig det. I Thailand är det mer komplicerat att skilja sig.

Därför väljer de kanske att bli otrogna istället… En sak att lägga till, rika thaimän verkar vara mer otrogna än medelklassen men inte alla! Om det är vad Fender berättat som fått dig att tro det kan jag säga att det bara var den referensen han använda, övre medelklassen. Skillnaden mellan dem och de fattigare är mer att de med pengar kan hålla sig med älskarinnor medan de fattigare nöjer sig med sunkiga lasbilshak.

Det är de fattiga och deras sexvanor som är det stora problemet skulle jag vilja säga. Blev rekommenderad osökt kan tilläggas av en motorcykeltaxichaufför i Phuket town vart han och hans polare brukar gå när vi åkte därförbi. Soi 11 Phuket town. Ingen prostituerad kostar där mer är baht och där är full aktivitet, varje kväll. Knappast något man hittar i en medelstor stad i Sverige.

Okej, efter att följt denna tråd så har jag blivit medveten om att det inte är något ovanligt att thaimän betalar för sex och att både rika som fattiga går till prostituerade. Vad är det som är så lockade att köpa sex, egentligen? Om sin kille skulle vara otrogen med en älskarinna som de verkligen älskar, så är det väl sin sak. Men att männen är otrogna för att de inte kan kontrollera sin sexdrift och då också betalar för det är för mig helt oacceptabelt och förstår inte syftet med det!!?

Har thailändare då mindre respekt för kvinnor än svenskar? Vad har thaimän för syn på otrohet, är det ingen big deal att vara med en annan kvinna eller har de ingen moral när det gäller trohet med sin partner?? Blir det inte en jä-la dubbelmoral att vara otrogen med samtidigt troende? Nyfikenhet, öva sig, tillfredställa sin sexlust, få bättre sex, skryta för killgänget eller helt enkelt ger en kick att vara otrogen??

I Thailand är man inte singel, det är verkligen ovanligt skulle jag säga. Man har alltid en pojk eller flickvän även om kanske inte alla idkar sex. Thailändarna trodde jag var bög för att jag inte hade flickvän, det var verkligen konstigt tyckte dem. Summa sumarum är att de flesta som är otrogna har en partner, ja utom våra förstås: Med sunkiga bordeller menade jag just sjukdomsspridning och kriminalitet trafficing, droger mm.

En del thaimän verkar inte ta det på allvar tyvärr, men med sin egen risk när de blir genomskådade förstås. Att påstå att alla de inte alls har ngn moral låter inte rätt för mig iaf.

Om du menar Bhuddism så kan jag påstå att enligt den bhuddistiska läran så är det synd att vara otrogen gå direkt till helvete efter döden , så länge tjejen inte går med på det. Men frågan om man verkligen följer läran är en helt annan sak…. Sen vill jag påpeka att otrohet kan förekomma på olika sätt, mia noi och … ja, you name it.

Men glöm inte att tråden bara handlar om Thailändska Män Om Prostituerade, handlar inte direkt om otrohet. De som är otrogna gör det på många olika sätt. Det behövs inte vara prostitution som gäller. Men fostrar papporna redan i tidig ålder sina barn att det är helt naturligt att gå till prostituerade eller är det något som de själva är nyfikna på i tonåren och därför väljer att prova och sedan något man väljer att fortsätter med?? Min pappa har aldrig rekommenderat mig att gå till prostituerade.

Min mamma brukar säga att jag får göra vad jag vill, så länge jag inte får könssjukdomar så får jag bo kvar hemma. Men tanken att gå till prostituerade är aldrig lockande för mig.

Min bror hånskrattar direkt när han hör ngt sånt. Som tidigare nämnt, känner jag knappt ngn i min ålder som går till prostituerade har frågat mina polare också, de säger samma sak. Men jag har inget svar på hur det kommer att bli när de blir äldre och börjar tjäna pengar. Det beror på i vilket sammanhang du menar. Jag kan inte svara ja eller nej direkt. Men kan tänka mig att thaikillar har ett ganska dåligt intryck när de ser en kvinna röker eller super… Jag själv blev också jätteförvånad när jag åkte pendeltåg o såg ett svenskt par.

Killen satt och pratade med sin tjej som stod… Varför ger han inte platsen till sin flickvän???? Det finns inte heller i buddismen, utan man reinkaneras till en lägre stående varelse, orm kanske, i nästa liv om man varit stygg gosse i det förra. Summa sumarum är att de flesta som är otrogna har en partner, ja utom våra förstås. Ok, det visste jag faktiskt inte att man inte kunde leva singelliv i Thailand: Är det påtryckningar från familjen att man måste finna en partner snabbt och sedan gifta sig med?

Det är nog för att vi i Sverige har råd att vara singlar. När man blir år flyttar barnen hemifrån, för man har ju råd med en egenlägenhet, möbler osv.

Dessutom har folk råd att skilja sig och göra slut med sin partner, bara att fixa ett eget boende. I Thailand är det tyvärr inte så. Barnen bor hemma hos föräldrarna mycket längre, sedan om dom flyttar ihop eller gifter sig är det mycket som ska till att få dom göra slut. Dom har ju inte råd med två boende! Därför är det mycket mindre singlar i Thailand. Därför tittar Thailändarna misstänksamt en när man säger att man är singel. Dom hade ju stannat i deras förhållande till dom hade hittat en ny!

Det kan nog också förklara en del varför många Thailändska män går till prostituerade. Dom sitter fast i ett förhållande. En annan anledningen till att gå till en prostituerad i Thailand inte har samma stigma som i Sverige är att ALLA Thailändska män vet att kvinnor kostar pengar.

Detta är ett faktum. Spelar ingen roll om det är din fru, din flickvän, gick eller prostituerad. Eller om du är low-so eller hi-so. Pengar ska in och pengar ska ut. Blir på ett sätt inte så stor skillnad med att ha en fru hemma och barn hemma som äter upp en stor del av din lön mot att gå till en prostituerad och ge dom en engångssumma. Det positiva är att ju bättre ställt kvinnorna i Thailand får det desto jämlikare blir samhället.

Både för männen och kvinnorna. Och det ser vi redan hur det håller på att förändras tex bland dom unga i Bangkok. Dom har ju råd och dom har möjligheter. En stor skillnad mot Sverige är att många vanliga Thai kvinnor är rätt så dåliga i sängkammaren.

Manliga exotic massage homo vad kostar prostituerade i thailand

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy. Visste du inte det? Med en kvinna händer inte det, inte för mig i alla fall. Om sin kille skulle vara otrogen med en älskarinna som de verkligen älskar, så är det väl sin sak. Enligt mig så var det typ 2 av 10 män som var urtypen för en thailändsk skitstövel till man super, slåss, spelar, kvinnor…. En ytterligare anledning varför många Thai män går till prostituerade. Jag tror att vissa ser det som konstigt om man som farang är singel i Thailand då man som farang förväntas att ha pengar.